Vad tycker andra?

Lära för livet

För mammor och pappor är det viktigaste att barnen får möjligheten att utvecklas så bra de kan. Möjligheter till läxhjälp och no/ma-stuga för att plugga lite extra är en förutsättning för det, liksom god och näringsriktig lunch. Välutbildade och engagerade lärare på en liten skola där varje elev syns, räknas och får känna sig trygg. Detta är vad som behövs för att ge ditt barn de allra bästa förutsättningarna.

Skicka in din ansökan redan idag. Vi tar bara in 20 elever varje år! Ansök här >>

Sven-Uno Andersson
– Skolan har tid för, och ser, varje individ. Det finns en stor trygghet i personalen som har god uppföljning på elevernas resultat. Temaveckorna är uppskattade inslag och skolans egna restaurang serverar  god mat som ger energi för en hel skoldag, säger Sven-Uno Andersson, förälder.

Matsal
– Kunniga och schyssta lärare. Här får vi den utbildning vi behöver för att nå toppresultat. Kul med variationen. Tycker man någonting så är det bara att ta upp det med lärarna – och de lyssnar.

Anneli Murto
– Skolan präglas av seriös och målinriktad inlärning. Här finns kreativitet, öppenhet och god kommunikation samt en strävan efter full respekt för varje individ. Det finns dessutom en egen restaurang med utsökt mat – kort sagt en föredömlig skola, säger Anneli Murto, förälder.